Архів публікацій за Травень 2020р.

Споживачам централізованого водопостачання та водовідведення
  28 травня 2020

У зв’язку із провадженням карантинних заходів щодо не поширення короновірусної інфекції COVID-19 по всій території України, Верховна Рада ухвалила на позачерговому засіданні Парламенту 17.03.2020 р. Закони України № 3219, №3220, №2538, №2539, №530-ІХ, щодо боротьби із поширенням короновірусної інфекції COVID-19 на території нашої держави. В Законі України №  №530-ІХ  від 17.03.2020...


ВОДА У КРАНАХ СТАРОКОСТЯНТИНІВЦІВ БЕЗПЕЧНА
  25 травня 2020

За інформацію Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) коронавірус COVID-19 у воді не живе та легко піддається окисленню .Крім того, водозабір у м. Старокостянтинів здійснюється з артезіанських свердловин глибиною до 75-100 метрів.ВООЗ також зазначає, що “на сьогодні немає жодних доказів того, що вірус COVID-19 передається через каналізаційні системи, з очищенням стічних вод або...



© 2017 Старокостянтинівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал»
Офіційне веб представницто

development by WDG

  • Швидкий початок роботи

    Реєстрація займе на більше 5 хвилин, все що вам потрібно - номер рахунку, та сума останнього платежу. Сервіс доступний з будь якого пристрою при наявності Інтернету.
  • Контроль витрат

    Вичерпна інформація про ваш особовий рахунок: правова інформація, послуги, тарифи, нарахування, пільги та субсидії, ваші платежі тощо.
  • Подача показів лічильників

    Подавайте покази вчасно, контролюйте обсяги послуг які вам нараховуються. Інформація щодо усіх ваших лічильників: історія, покази по яким нараховуються обсяги споживання.
  • Оновлення інформація щодоби

    Інформація щодо стану рахунку оновлюється в автоматичному режимі кожного дня. Показ лічильника внесений сьогодні буде врахований на протязі доби, вже завтра ви зможете побачити нарахування по ньому.




"Кабінет Абонента"
електронний сервіс

Реєстрація

6 цифр
Скільки ви оплатили в поточному місяці ?

Вхід до кабінету



Реєстрація

Відновлення паролю: