Архів публікацій за Квітень 2019р.

Щодо неякісної гарячої води
  26 квітня 2019

Останнім часом на адресу КП «Водоканал» стали надходити звернення жителів міста Старокостянтинів щодо неякісного гарячого водопостачання.Мешканці скаржаться на те, що гаряча вода в їхні помешкання подається із домішками піску, рудого кольору та з неприємним запахом.Адміністрація КП «Водоканал» повідомляє всіх споживачів що наше підприємство несе відповідальність за постачан...


Програма "Питна вода міста Старокостянтинова на 2012-2020 роки"
  2 квітня 2019

Рішенням Старокостянтинівської міської ради №8/32/VII від 21 грудня 2018 року було затверджено  Програму "Питна вода міста Старокостянтинова на 2012-2020 роки" у новій редакції. З повним текстом  програми у новій редакції, а також  рішенням Старокостянтинівської міської ради №8/32/VII від 21 грудня 2018 року ви можете ознайомитись за посиланнями, що наведені нижче.



© 2017 Старокостянтинівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал»
Офіційне веб представницто

development by WDG

  • Швидкий початок роботи

    Реєстрація займе на більше 5 хвилин, все що вам потрібно - номер рахунку, та сума останнього платежу. Сервіс доступний з будь якого пристрою при наявності Інтернету.
  • Контроль витрат

    Вичерпна інформація про ваш особовий рахунок: правова інформація, послуги, тарифи, нарахування, пільги та субсидії, ваші платежі тощо.
  • Подача показів лічильників

    Подавайте покази вчасно, контролюйте обсяги послуг які вам нараховуються. Інформація щодо усіх ваших лічильників: історія, покази по яким нараховуються обсяги споживання.
  • Оновлення інформація щодоби

    Інформація щодо стану рахунку оновлюється в автоматичному режимі кожного дня. Показ лічильника внесений сьогодні буде врахований на протязі доби, вже завтра ви зможете побачити нарахування по ньому.




"Кабінет Абонента"
електронний сервіс

Реєстрація

6 цифр
Скільки ви оплатили в поточному місяці ?

Вхід до кабінету



Реєстрація

Відновлення паролю: