Архів публікацій за Квітень 2021р.

Порив центрального водопроводу по вул.Острозького
  14 квітня 2021

Шановні старокостянтинівці!КП "Водоканал" повідомляє про те, що  14.04.2021 р.  стався порив на магістральному водопроводі діаметром 100 мм. по вул. Острозького. З 9:00 год.  15.04.2021р. буде припинене водопостачання в будинках по вулицях Острозького, Кріпосний вал, Сагайдачного, Рудяка, Івана Сірка, Замкова, Івана Федорова, Косинського, Грушевського.Відновлення водо...


Порив центрального водопроводу по вул.Миру
  6 квітня 2021

06 квітня 2021 р. 


Нові тарифи для споживачів у багатоквартирних будинках
  2 квітня 2021

Відповідно до рішення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області від 28 січня 2021 року № 23 «Про тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» та відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та від...



© 2017 Старокостянтинівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал»
Офіційне веб представницто

development by WDG

  • Швидкий початок роботи

    Реєстрація займе на більше 5 хвилин, все що вам потрібно - номер рахунку, та сума останнього платежу. Сервіс доступний з будь якого пристрою при наявності Інтернету.
  • Контроль витрат

    Вичерпна інформація про ваш особовий рахунок: правова інформація, послуги, тарифи, нарахування, пільги та субсидії, ваші платежі тощо.
  • Подача показів лічильників

    Подавайте покази вчасно, контролюйте обсяги послуг які вам нараховуються. Інформація щодо усіх ваших лічильників: історія, покази по яким нараховуються обсяги споживання.
  • Оновлення інформація щодоби

    Інформація щодо стану рахунку оновлюється в автоматичному режимі кожного дня. Показ лічильника внесений сьогодні буде врахований на протязі доби, вже завтра ви зможете побачити нарахування по ньому.




"Кабінет Абонента"
електронний сервіс

Реєстрація

6 цифр
Скільки ви оплатили в поточному місяці ?

Вхід до кабінету



Реєстрація

Відновлення паролю: