Архів публікацій за Червень 2019р.

Інформація щодо проведення планового хлорування резервуарів чистої води (РЧВ) на ВНС-2
  18 червня 2019

Адміністрація КП «Водоканал» повідомляє, що з 2200 години 19.06.2019 р. до 600 20.06.2019 р. буде проводитись загальне хлорування резервуарів чистої води (РЧВ) ВНС-2 та водопровідної мережі міста з метою їх знезараження.Користуватись водою для пиття та приготування їжі в цей час заборонено.Просимо вибачити за причинені незручності.


Інформація щодо проведення планового хлорування резервуарів чистої води (РЧВ) на ВНС-1
  10 червня 2019

Адміністрація КП «Водоканал» повідомляє, що з 2200 години 11.06.2019 р. до 600 12.06.2019 р. буде проводитись загальне хлорування резервуарів чистої води (РЧВ) ВНС-1 та водопровідної мережі міста з метою їх знезараження.Просимо відкрити в помешканнях водорозбірні крани для промивки.Користуватись водою для пиття та приготування їжі в цей час заборонено.Просимо вибачити за причинені незр...


Інформація щодо проведення планового хлорування резервуарів чистої води (РЧВ) на ВНС-3
  5 червня 2019

КП «Водоканал» повідомляє, що 03.06.2019 року проводились профілактичні роботи з метою обеззараження резервуарів чистої води на ВНС-3 та водопровідної мережі розчином хлорного вапна.Просимо споживачів Болгарського містечка, вул. Попова та центральних вулиць міста у випадку виявлення різкого запаху хлору у воді необхідно перед вживанням відстоювати та кип’ятити до видалення запаху...



© 2017 Старокостянтинівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал»
Офіційне веб представницто

development by WDG

  • Швидкий початок роботи

    Реєстрація займе на більше 5 хвилин, все що вам потрібно - номер рахунку, та сума останнього платежу. Сервіс доступний з будь якого пристрою при наявності Інтернету.
  • Контроль витрат

    Вичерпна інформація про ваш особовий рахунок: правова інформація, послуги, тарифи, нарахування, пільги та субсидії, ваші платежі тощо.
  • Подача показів лічильників

    Подавайте покази вчасно, контролюйте обсяги послуг які вам нараховуються. Інформація щодо усіх ваших лічильників: історія, покази по яким нараховуються обсяги споживання.
  • Оновлення інформація щодоби

    Інформація щодо стану рахунку оновлюється в автоматичному режимі кожного дня. Показ лічильника внесений сьогодні буде врахований на протязі доби, вже завтра ви зможете побачити нарахування по ньому.




"Кабінет Абонента"
електронний сервіс

Реєстрація

6 цифр
Скільки ви оплатили в поточному місяці ?

Вхід до кабінету



Реєстрація

Відновлення паролю: