Останнє опубліковане

Ремонтні роботи по вул. Авіаторів 28/1
  18 березня 2024

У зв'язку із проривом водопровідної мережі по вулиці Авіаторів 28/1,  з 9:30 по 16:00  буде відсутнє водопостачання  на будинкі по вулиці Авіаторів 28, 28/1, 28/3. Просимо вибачення за тимчасові незручності.


З Днем працівників житлово-комунального господарства та обслуговування населення!
  15 березня 2024

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!Ваша щоденна праця завжди була надзвичайно важливою та суспільно необхідною. Завдяки людям багатьох професій, що працюють у сфері ЖКГ, українці в усіх куточках країни забезпечені комфортними умовами життя, мають сучасні комунальні послуги.А в умовах воєнного стану робота працівників ЖКГ стала справжнім подв...


Ремонтні роботи по вул.Миру
  27 лютого 2024

У зв'язку із ремонтом запірної арматури по вулиці Миру,  28.02.2024 з 9-00 по 14-00, буде відсутнє водопостачання на будинки по вулицях:  Миру 1/3-1/158, Франка 19-53, Чайковського 2, Ліцейна 3, 3/1, Ессенська 2-23, Софійська 1-23, Авіаторів 26. Адміністрація КП "Водоканал" приносить вибачення за тимчасові незручності.


Ремонтні роботи по вул. Героїв Небесної Сотні
  21 лютого 2024

У зв'язку із ремонтом запірної арматури по вулиці Героїв Небесної Сотні,  22.02.2024 з 9-00 по 14-00, буде відсутнє водопостачання по вулицях Авіаторів 12-34, 9/55-9/72, Чернятинська, Стельмаха, Героїв Небесної Сотні, Ессенська 31, 33/2, 33/4.  Адміністрація КП "Водоканал" приносить вибачення за тимчасові незручності.


Щодо підвищення розміру плати за абонентське обслуговування
  5 лютого 2024

Відтак, з 01 січня 2024 року змінилась плата за абонентське обслуговування (без врахування витрат на обслуговування та заміну комерційних (будинкових) приладів обліку води) встановлена із розрахунку на одного абонента на місяць на рівні:при наданні послуги з централізованого водопостачання споживачам багатоквартирного та індивідуального (садибного) будинку фізичним особам – 14,82 грн, (з 01....


До уваги споживачів, які мають право на пільги.

  Vladimir   16 вересня 2019

Відповідно до Постанови  Кабінету міністрів України №373 від 17 квітня 2019 р. «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі»,  з  1 жовтня 2019 р виплати  розрахованих сум пільг будуть  здійснюватись у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок Мінсоцполітики в АТ “Ощадбанк”.   АТ “Ощадбанк” самостійно буде перераховувати ці кошти на абонентський рахунок пільговика в КП «Водоканал».

Виплата пільги може здійснюватися також у готівковій формі на рахунок,  відкритий пільговиком в АТ “Ощадбанк”. В такому разі пільговику необхідно звернутись в управління соціального захисту населення  із відповідною заявою, а також відкрити поточний рахунок в АТ «Ощадбанк», на який будуть зараховуватись суми розрахованих пільг.

Пільговики, яким надається пільга у грошовій формі, зобов’язані сплачувати щомісяця вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми пільги, перерахованої  в КП «Водоканал»  або виплаченої таким пільговикам готівкою.

У разі отримання від КП «Водоканал»  інформації про наявність простроченої понад місяць (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати послуг (внесків/платежів), сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, у пільговиків, які отримують пільгу у готівковій формі, виплата пільги з наступного місяця буде здійснюватись  у грошовій безготівковій формі.

За отриманням інформації про будь-які питання, пов’язані з нарахуванням пільги, пільговики звертаються до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення.

За отриманням інформації про спожиті послуги, нараховані суми за послуги, розмір заборгованості (переплати) пільговики звертаються до КП «Водоканал».

За отриманням інформації про операції, здійснені за обліковим записом пільговика щодо перерахування коштів управителям, об’єднанням, виконавцям комунальних послуг, пільговики звертаються до АТ “Ощадбанк”. Інформація надається в порядку, визначеному АТ “Ощадбанк”.

З повним текстом  Постанови  Кабінету міністрів України №373 від 17 квітня 2019 р. «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» можна ознайомитись за посиланням:  https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/373-2019-п#n12 .

Також повідомляємо, що для своєчасного відшкодування пільг за вересень 2019 р., абонентам, які отримують пільги,  потрібно  не пізніше 27 вересня подати показники приладів обліку води.


поділитись   
© 2017 Старокостянтинівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал»
Офіційне веб представницто

development by WDG

  • Швидкий початок роботи

    Реєстрація займе на більше 5 хвилин, все що вам потрібно - номер рахунку, та сума останнього платежу. Сервіс доступний з будь якого пристрою при наявності Інтернету.
  • Контроль витрат

    Вичерпна інформація про ваш особовий рахунок: правова інформація, послуги, тарифи, нарахування, пільги та субсидії, ваші платежі тощо.
  • Подача показів лічильників

    Подавайте покази вчасно, контролюйте обсяги послуг які вам нараховуються. Інформація щодо усіх ваших лічильників: історія, покази по яким нараховуються обсяги споживання.
  • Оновлення інформація щодоби

    Інформація щодо стану рахунку оновлюється в автоматичному режимі кожного дня. Показ лічильника внесений сьогодні буде врахований на протязі доби, вже завтра ви зможете побачити нарахування по ньому.




"Кабінет Абонента"
електронний сервіс

Реєстрація

6 цифр
Скільки ви оплатили в поточному місяці ?

Вхід до кабінету



Реєстрація

Відновлення паролю: